Change of website
Piepel,
Net als mijn reisgenootje houd ik jullie graag op de hoogte van mijn avontuur en zo ook met foto's. Vandaar dat ik naar ReisMee over stap zodat ik veel meer foto's kan toevoegen.
Op moment van schrijven zitten we voor orkaan Earl aan, in een dichtgetimmerd fort, te wachten tot de woesternij begint. Waar het water normaal extreem kalm is stroomt het ondertussen al bijna tegen de benedenverdieping van het penthouse aan. Hoge windsnelheden die je van het balkon kunnen kiepen en lichtflitsen zoals je ze alleen op Discovery ziet zijn bepaald geen uitzonderingen! Maar alles is zoals gezegd dichtgetimmerd en we zitten dus veilig en droog binnen.
Ik heb verder alweer zes dagen stage achter de rug en dat bevalt nog steeds goed! Daarnaast is onze 'gang' verdubbeld aangezien Maartje haar huisgenoten, Marije en Jasper, afgelopen dinsdag zijn aangekomen en dat maakt de boel weer iets levendiger! Erg leuke mensen waarmee we ons tiptop vermaken! Ik houd jullie op de hoogte!
Pray for our souls!
Xx
Dit bericht typte ik vlak voor de storm en op het moment zitten we er middenin! De vloer in de woonkamer is ondanks het dichttimmeren al goed nat en de wind knalt hier om het gebouw heen, wat een herrie! De stroom is gelukkig ook net weer terug dus we zijn weer volledig in contact met de buitenwereld! De grootste storm is echter al geweest dus gelukkig zal het vanaf nu alleen maar minder worden. Ik ben benieuwd wat de schade is.. Facking Earl
Hé, radiostar. je wist al dat Fiona er aan zit te komen? Hopelijk is die dame wat rustiger gestemd dan die graaf die net voorbij kwam. Tot dinsdag nog huisarrest en dan woensdag weer achter de planken? Hopelijk houden jullie dat met elkaar uit zolang. Veel sterkte!!